Plant Store - The best place to buy live plants

Wie zijn wij, en wat doen wij….

 

 

 

Monique Arpots,

Ik ben 5 jaar eigenaresse van Bloemenfeest en al 27 jaar werkzaam in de bloemen. Ik regel alles met betrekking tot inkoop, verkoop, voorraad, indeling, planning, en boekhouding. Ik help klanten en bezorg bloemen. Ik kom op afspraak bij klanten om naar hun te luisteren wanneer zij iets speciaals wensen op basis van Trouwen of Rouwen. Ook verzorg ik planten op bedrijven. Minimaal 1x per week ga ik zelf naar de veiling om daar de mooiste planten uit te zoeken, ook rijd ik stad en land af om de leukste potten, vazen en aparte, mooie spullen te vinden welke niet bij elke bloemisterij te krijgen zijn zodat wij uniek zijn. Verder ben ik fulltime moeder van Julia 18 en Daan 12 en getrouwd met Huub Jaeqx.

 

 

 

Sandra Jonkind,

5 jaar werkzaam bij Bloemenfeest en daarvoor 2x 7 jaar bij bloemenzaken elders. Zij is de rechterhand van de zaak, en regelt alles uit naam van mij als ik er niet ben. Zij voorziet de winkel van de mooiste bloemstukken en boeketten. Maakt bestellingen en helpt klanten. Ook verzorgt zij de etalages en presentaties naar eigen hand.

 

 

 

Kelly Bessems,

is van begin 2018 in ons midden, afgestudeerd in de bloemen in 2017. Tijdens haar opleiding heeft ze verschillende stage plaatsen mogen bezoeken en deze positief afgesloten. Zij verzorgt de winkel, poetsen en water geven, en ook de buiten afdeling is meestal voor haar weggelegd. Ook maakt zij bestellingen klaar en helpt de klanten.

 

 

 

Kiri Onink,

is in 2014 bij ons begonnen met stage , daarna een contract gekregen op basis van de zaterdagen en in vakantie periodes waarin zij ons dan bijstaat. Zij is ook geslaagd voor haar opleiding in de bloemen maar studeert nu verder in boekhoudkunde. Kiri zorgt dat de winkel er op de zaterdag op en top uitziet, helpt de klanten en verzorgt de buiten planten. Ook zij maakt fraaie, gezellige boeketten naar ieders wens.

Huub Jaeqx is mijn man, hij is de hand achter alle klusjes, bezorgingen en boekhouding, en ook al 5 jaar onze steun en toeverlaat in drukke tijden.anouds. Wij mogen U gaarne begroeten in onze nieuwe zaak.

Wij zij gespecialiseerd in…......... De Mooiste Boeketten, Gezellige Bloemstukken en we leggen al onze liefde in het mooiste rouwwerk bij afscheid van uw dierbare, en maken het meest romantische bloemwerk voor uw mooiste Trouwdag. Dit alles kan allemaal in overleg en evt ook op locatie. We verzorgen ook Zakelijke abonnementen om wekelijks of 2 wekelijks naar wens bloemen geleverd te krijgen.

U kunt via deze webshop uw bloemwerk uitkiezen en wij zorgen dat deze op de plaats van bestemming komt. Wij werken samen met Fleurop. Via deze organisatie kunt u, in Nederland of waar ook ter wereld bloemen laten leveren of bezorgd krijgen. Wij doen dit met onze grootste zorg.